Norocosul 2013

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 31-12-2013

Inca o data s-a dovedit ca cifra 13 e o cifra norocoasa pentru mine si pentru familia mea. Desi anul nu incepea tocmai bine, s-a dovedit pana la urma a fi un an extraordinar.

Familia s-a inmultit aparand un nou membru al familiei care ne-a schimbat radical viata. Am scris anul acesta de cateva ori despre adoptie, despre cat de norocosi am fost si suntem, ca spre deosebire de altii lucrurile s-au miscat nesperat de repede si bine. Avem un copil destept, frumos si sanatos si iubitor. Nici nu mi-as putea dori mai mult.

Cu mare bucurie am constatat ca ce am scris despre asta a fost de mare ajutor pentru cateva persoane care m-au contactat telefonic sau pe e-mail. Si cu atat mai bucuroasa am fost cand am aflat ca textele mele au ajutat la luarea hotararii privind adoptia. Le urez celor care au pornit pe acest drum sa fie la fel de fericiti ca noi. Cred ca nimic din ce-am facut in viata pana acum nu se compara cu asta.

Tot anul acesta ne-am mutat in casa noua. Nu e simplu. Banii sunt putini. Dar am scapat fara credit ipotecar. Am ramas doar cu unul de nevoi personale, ca trebuie sa traiasca si bancile din ceva :). Si iau partea bancilor pentru ca sunt salariat in una dintre ele, asa ca nu aruncati cu pietre. Casa nu e finalizata, mai sunt multe lucruri de facut, dar avem tot confortul unui trai linistit. Si ma intorc acasa cu drag unde ma asteapta zilnic cei baietii mei dragi, tata si fiu ce seamana din ce in ce mai bine nu doar fizic ci si la caracter.

Magnolia plantata in curtea casei noastre s-a uscat, dar vom planta alta la anul. Se pare ca doar ei nu i-a priit 2013.

In rest, curtea s-a umplut de catei in doua randuri, in primavara si in toamna. Copilul e fericit, eu imi doresc si sper sa nu ajungem ca in 101 dalmatieni, ca filmul nostru s-ar numi 101 maidanezi. Asadar pot formula prima dorinta pentru anul 2014: sa sterilizam cateaua.

Anul se termina domol, cu liniste si impacare. N-am planuri mari pentru la anul. Imi doresc doar un an cu liniste si sa reusim sa finalizam cele incepute in 2013.

N-am cumparat vasc sa-l agatam de lustra, ca inca n-avem, dar sub creanga de vasc imaginar cand va incepe numaratoarea inversa  si se va auzi sunetul sticlei de sampanie, imi voi imbratisa cei doi baieti si singura dorinta ar fi ca 2014 sa fie macar ca 2013.

Si pentru ca am primit pe mail o urare care mi-a placut, dau un copy paste aici, pentru ca nu stiu sa fac urari frumoase. “Daca exista CEVA mai frumos decat fericirea, CEVA mai scump decat sanatatea si CEVA mai minunat decat dragostea, atunci fie ca de acel CEVA  sa aveti parte in anul care vine ! 

Scrie un comentariu