Uff… fotbalul asta

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 04-05-2011

Vorbesc in clisee. La fotbal si politica se pricepe toata lumea. Nu voi mentiona nimic despre politica intrucat nu vreau sa “vorbesc” urat pe blogul meu personal despre politicienii din Romania. Deci ? Ce ne mai ramane? Fotbalul.
De ce ar scrie o femeie despre fotbal? Ca sa-mi vars naduful ca televizorul e ocupat seara de seara cu meciuri din campionatul intern (care e vai de capul lui – pana si eu am observat asta) sau de prin Europa. Nu ca nu mi-as gasi si altceva de facut care sa-mi ocupe timpul cat au loc campionatele, ligile sau cupele alea de fotbal, dar parca e mult prea mult. Si cand ma gandesc ca l-am cucerit pe sotul meu si cu discutii despre fotbal, facand-o pe interesanta si pretinzand ca ma pricep. Dar gata.. scopul a fost atins, asa ca acum nu ma mai intereseaza. 🙂
Si totusi in timp ce “bantui” pe internet ca la TV e fotbal, uneori imi arunc cate o privire, sau  il aud pe sotul meu comentand despre nedreptatile arbitrilor, abilitatile sau dizabilitatile jucatorilor, eficienta sau ineficienta antrenorilor. Si poate va intrebati de ce m-am apucat sa scriu tocmai despre fotbal.
Pentru ca aseara am vazut ceva ce m-a impresionat la un meci de fotbal.
In semifinala Ligii Campionillor in meciul FC Barcelona – Real Madrid, in ultimul minut de joc in echipa Barcelonei a fost introdus Eric Abidal, un fotbalist operat pentru extirparea unei tumori la ficat. Un stadion intreg s-a ridicat sa-l salute si l-au aplaudat indelung. A fost emotionant. Si pentru momente ca astea merita sa te mai uiti din cand in cand la TV si cand e fotbal.


Comentarii:

(2) Comentarii pentru Uff… fotbalul asta

  1. Eu ma intrebam de ce e asa pustie lista de mess. Asta e pana la urma e vorba de un meci Steaua-Rapid.Si sincer au fost cateva greseli de arbitraj.Sunt multe momente emotionante in fotbal.

  2. Steaua – Rapid pe un canal dar si semifinala dintre Manchester cu Schalke, asa ca si in seara asta iar fotbal.

Scrie un comentariu