Anti Valentine’s Day

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 13-02-2012

Asa cum va spuneam si de Craciun, sunt „innebunita” dupa sarbatorile  astea comerciale. Si totusi de Craciun timp de aproape o luna, blogul meu s-a adaptat trendurilor modei si s-a impodobit in haine de sarbatoare. Am vrut sa va fac o „bucurie” zilele astea si sa schimb iar fata blogului si de pe 14 februarie – Valentine’s Day pana la Dragobete… sa-l fac roz si sa-l umplu de inimioare, trandafirasi amorasi si Cupidoni. Uite asa sunt  eu… plina de contradictii. Una zic si alta fac. Si totusi m-am tinut tare pe pozitii si am lasat blogul asa cum e.

Nu imi place Valentine’s Day. De ce sa fie o zi speciala in care sa-ti sarbatoresti iubirea… si aia laolata cu ’jdemii de oameni? Poate ca simt ca vreau sa sarbatoresc ceva doar eu si sotul meu aniversand 1, 2, 3… 25…50 de ani de casnicie. Uite-asa decretez 13 noiembrie Valentinesu’ meu. Se opune cineva? Ceva abtineri? Nu? Mergem mai departe!

Noroc cu zapezile astea ca s-au mai domolit oamenii prin centrele comerciale. Anul acesta cam slabe vanzarile de inimioare se pare. Cum in Vrancea e stare de urgenta, nu-i mai pasa nimanui de Valentine’s. Si nici televiziunile si radiourile nu mai fac mare tam-tam pe chestia asta. Anul trecut restaurantele din oras se bateau in oferte si pliante cu meniuri senzationale. Anul asta au ramas fara promoteri ca cine sa se avante prin troienele astea? Ceva oferte pe Facebook, dar slabut de tot. Ce bine prinde o zapada buna la casa omului!

Asadar nu ii voi spune sotului meu ca il iubesc, nu ii voi pregati o cina romantica si nu vom aprinde lumanari decat daca iau astia curentul. Nu voi primi bomboane de ciocolata pentru ca sunt la cura de slabire si  nici lenjerie rosie si dantelata cadou pentru ca nu imi stie masurile si n-ar sti sa-mi cumpere.

Dar va urez dragii mei, o viata plina de iubire si maine si restul zilelor voastre.

Comentarii:

(2) Comentarii pentru Anti Valentine’s Day

  1. :))))) esti totala! mi-a placut tare de tot postarea ta. ma tot intreb, totusi, cui naiba ii place sarbatoarea asta, ca eu cunosc numai oameni care o detesta, si totusi, se pare ca exista suficienti care sa cumpere inimioare, papitoi de plus si alte dulcegarii. hai sa ne spunem "te iubesc" o data pe an … suna penibil, dar … multora le place. iar comerciantii abia asteapta.

  2. Multumesc Tina. Cred ca ai dreptate. DIn ce in ce mai multi oameni care o detesta. Dar vor ramane destui si din categoria pro…

Scrie un comentariu