Premii Oscar

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 27-02-2013

Au fost ani in care vedeam dinainte toate filmele nominalizate la Oscar, pentru ca in seara decernarii premiilor sa stiu despre ce e vorba. Tot in acei ani nu pierdeam nici un minut din ce se transmitea la TV si ajungeam la scoala sau la serviciu “chioara” de somn pentru ca nu dormeam nici un minut in noaptea respectiva.

Au fost ani cand vedeam o parte din filme si ma uitam doar la o parte a ceremonie, spre dimineata cand se dau premiile importante.

De vreo doi-trei ani am vazut un film sau doua dinainte, si apoi aveam grija sa vad filmul castigator sau vreun film in care a luat  Oscarul pentru cel mai bun actor sau actrita vreunul din preferatii mei. Ma mai uitam pe net, mai citeam cate ceva, aveam grija sa vad in ce s-au imbracat actritele.

Intotdeauna mi-a placut la nebunie barfa care a circulat in jurul ceremoniei. (ce sa fac… sunt o femeie slaba, sensibila la astfel de chestiuni). Ma uitam la topuri cu actrite bine imbracate si prost imbracate, aflam cu cine au venit la ceremonie si alte asemenea povesti care circula intotdeauna in jurul evenimentului.

Si anul acesta am aflat cu stupoare a doua zi la radio ca a fost cu o seara inainte ceremonia, ca habar n-am despre ce se vorbeste, ca nu stiu nici unul din filmele care au fost premiate, ca n-am citit macar ceva despre vreunul.

Dar totusi seara tarziu, dupa ce s-a linistit toata lumea tot mi-am aruncat un ochi la rochiile actritelor. Despre filme inca n-am citit mare lucru, dar voi vedea evident filmul care a luat Oscarul.

Voi? Cum stati la capitolul asta?

 

Scrie un comentariu