Joaca si magnolii

categoria (FOTOGRAFII, Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 08-04-2012

Le urmaresc in fiecare an. V-am mai povestit si anul trecut. Le-am fotografiat si in 2011 si le voi fotografia iar si iar, an de an. Anul acesta am plantat un puiut de magnolie in curtea viitoarei noastre case. E verde si frumos, dar cine stie cand va face flori.

Sambata, dupa o sesiune de shopping cu o prietena, am trecut sa vad in ce stadiu sunt magnoliile mele. Impropriu spus ale mele, ca sunt plantate de primarie, dar pentru ca sunt foarte dragi sufletului meu, le considere ale mele. Si le impart deopotriva cu cetatenii orasului care poate trec grabiti si nici nu le observa sau cei  care se opresc sa le admire frumusetea si sa le simta parfumul suav.

Bineinteles ca le-am fotografiat. Si in joaca ne-am fotografiat si noi, eu si prietena mea, printre magnolii.  Am pornit cu o fotgrafie si s-a lasat cu sedinta foto in toata regula.

Fotografiile cu prietena mea, le voi posta saptamana viitoare pe site. Aici, va las sa va bucurati de frumusetea florilor. Pacat ca nu le puteti simti si parfumul.

Boboci de magnolie

categoria (FOTOGRAFII) Scris de Dana Hirnea on 04-04-2012

Hai! Nu mai e nici o indoiala. Primavara s-a ivit. Astept explozia de flori si vegetatie. Inceput timid, dar sunt increzatoare. Inca o saptamana asa, si vor inflori magnoliile mele dragi. Duminica erau abia imbobocite. Abia astept sa le vad si sa le fotografiez in toata splendoarea.