Culorile naturii

Categoria (FOTOGRAFII) Scris de Dana Hirnea on 08-02-2011

     Sambata seara iesisem la vanatoare de fotografii noi, si am avut norocul sa ma bucur de cel mai frumos apus de soare ce mi s-a imprimat pe retina dar si in cardul de memorie al aparatului de fotografiat. Constat  adesea ca natura e uluitoare si ne surprinde uneori cu niste culori ireale.
     Cele mai frumoase culori le-am vazut aseara, desi au mai fost apusuri de care m-am bucurat de-a lungul timpului. Rasaritul are si el farmecul lui dar de el ma bucur mai rar, pentru ca nu sunt o persoana matinala. Intotdeauna imi propun in concediu sa ma trezesc dimineata sa prind rasaritul. Nu-mi reuseste. Asa ca ma bucur de culorile soarelui la asfintit.
    Cel mai frumos rasarit de soare l-am prins pe malul marii in Grecia. In rest, rasarit de soare am mai reusit sa vad ori din masina, daca plecam la un drum lung si prindeam inceputul de zi pe drum, in anii studentiei cand in sesiune ma prindea dimineata invatand sau foarte rar in concediile la mare.
    Cu apusul e mai simplu. Ma bucur adesea de privelisti frumoase chiar din balcon nostru. La mare sau la munte, culorile asfintitului sunt spectaculoase.
    Mi-as dori sa am talentul de a spune in cuvinte ceea ce natura deseneaza pe cer. Dar talentul asta imi lipseste si prin urmare, am cerut ajutorul aparatului de fotografiat. Asadar va las si pe voi sa va bucurati de spectacolul lumii.

Comentarii:

(4) Comentarii pentru Culorile naturii

  1. Buna draga mea artista.Imagini splendide prin care cei ce nu-ti cunosc sensibilitatea, iau cunostinta cu tine diapazon sensibil la frumusetea imaginii DANA R

  2. Multumesc pentru cuvintele frumoase…

  3. Dana, fotografiile tale sunt absolut superbe! Cauta sa desenezi in continuare natura si frumosul cu click-ul aparatului foto. M-ai facut sa zambesc. Vreau sa merg acolo, sa vad marea…Andres

  4. Multumesc mult Andres.

Scrie un comentariu