Despre nunta regala

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 29-04-2011

O lume intreaga e cu ochii pe nunta printului Wiliam cu Kate Middleton. Curiozitate e impinsa spre extreme. De pe la inceputul saptamanii „urla” presa, televiziunile, facebook’ul si alte mijloace de comunicare. Extrase si fotografii de prin presa circula pe mail-uri.  Colega mea de serviciu a fost intr-o crunta suferinta azi ca nu putea sa urmareasca in direct nunta printului. Si evident ca altii asemeni ei i-au venit in ajutor cu fotografii si pasii urmati de cei doi si alaiul lor. Asa ca am fost la curent cu plecarea printului, cu  sosirea la biserica, cu momentul in care ii punea inelul pe deget si bineinteles sarutul celor doi.
Ca orice femeie, evident ca sunt si eu curioasa sa vad rochia miresei, sa vad cine si ce se mai poarta  prin lumea buna, da pana la a ajunge sa ma gandesc ca-mi pare rau ca n-am vazut tot acest „specatacol”in direct e cale lunga. Mi se pare mult prea exagerat. Si totusi o lume intreaga a facut asta.
Eu m-am multumit sa-mi arunca un ochi pe internet si 5 minute dintr-un jurnal de stiri si a fost de ajuns sa-mi satisfac curiozitatea.
Si pentru ca la aceasta nunta palaria a facut parte din tinuta obligatorie, trebuie sa recunosc ca m-am uitat cu interes la palariile cucoanelor care au participat la eveniment.  Si singurul motiv pentru care o invidiez pe regina Angliei e ca are prea multe palarii si nu-mi da si mie macar una. 🙂  Ce sa fac?  Imi plac palariile… si daca n-ar fi fost nunta asta n-as fi vazut atat de multe palarii la un loc.

Comentarii:

(2) Comentarii pentru Despre nunta regala

  1. A fost un eveniment la care nu avem acces asa des..Eu personal am admirat toaletele doamnelor, dar si cununia lor a fost deosebita.Sincer ..nu toate palariile mi-au placut:)

  2. Ei… nici mie nu mi-au placut toate palariile. Unele erau chiar ciudatele… Dar unde mai avem ocazia sa vedem atatea palarii pe metru patrat 😛

Scrie un comentariu