Gasca Zurli la Focsani

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 18-02-2015

E primul spectacol la care am fost impreuna si ne-am simtit minunat.

Pe Mirela Retegan o citesc de ceva vreme si o admir ca e fata desteapta, talentata si cu umor. Scrie bine si suntem prietene pe Facebook. Ii admir zambetul larg si esarfele, si ma gandesc cata dragoste pentru copii incape in inima ei.

Mi-au placut intotdeauna oamenii care pun pasiune in tot ceea ce fac. Cantam impreuna cu Matei Am o casuta mica, așia și așia 🙂 , si ma gandeam cat de natural „dau unii in mintea copiilor”, in sensul bun al cuvantului. Un spectacol haios, cu multa muzica si veselie, care mi-a placut peste masura. Nu m-as fi gandit ca un spectacol pentru copii poate fi atat de captivant pentru oamenii mari.

E tare dragut sa vezi tatici, aplaudand, repetand, ducand mana la nas sau gesticuland  asa cum indica Mirela. Si fara sa parem ridicoli, toti eram o apa si-un pamant de dragul prichindeilor.

Nu ne-a placut vrajitoarea. Tare urata si unii copii s-au speriat. Matei e curajos, dar chiar si el a spus si el ca nu i-a placut.

Filip, prietenul lui, nu voia sa intre la spectacol si pace. Multa munca de lamurire a trebuit sa duca mama lui. Aparitia vrajitoarei a rezolvat misterul. Cu o seara inainte, mama incantat i-a pus copilului un clip pe youtube cu Gasca Zurli. Dupa ce au vazut impreuna prima melodie, mama si-a vazut de treburi, iar copilul s-a uitat in  continuare la alte clipulete. Printre ele probabil si vrajitoarea care l-a speriat pe micut. Dar am tinut degetele incrucisate, am zambit larg cu toti dintii la vedere si am aplaudat ca s-o speriem pe vrajitoare.

Una peste alta, Matei doarme acum, dar eu mai fredonez inca melodiile din spectacol, si ma bucur ca intr-un oras in care nu se intampla aproape nimic, Gasca Zurli nu ne-a ocolit.

Comentarii:

Un comentariu pentru Gasca Zurli la Focsani

  1. Si eu ferdonez inca melodiile din spectacol. Pe Mirela abia acum am descoperit o si e minunata.

Scrie un comentariu