Oaspetele BonCafe

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 18-08-2011

Timp de o saptamana am fost oaspete pe site-ul www.boncafe.ro. Ii multumesc Alinei ca a descoperit postarea mea si a considerat-o demna de acest site.
Imi place Bon Cafe si mai ales fetele cu blogurile lor. Nu m-as fi gandit niciodata sa ma autocaracterizez cu o aroma de cafea, asa cum au fetele ca motto pe blogurile gazduite aici.
Pe Alina GrozeaFrappé – Un gust amestecat, năvalnic, dulce-amărui, istorii vesele şi triste, sentimente neţinute-n frâu – o citesc demult, pe vremea cand avea blogul gazduit de Revista Tango. Ma regasesc adesea in cuvintele ei si o citesc cu constiinciozitate imediat ce-si publica articolele.
Nuami Dinescu – Café au Lait Alb şi negru, rece şi cald, putere şi candoare, mărturisirile unui suflet de artist – o admir de pe vremea cand era la Teo pentru umorul ei. Ce iluzii vand televiziunile! Cine ar fi crezut cata sensibilitate se ascunde sub masca Tantei?
Si pe Nouria NouriIrish Coffee-  Cafeaua contrastelor care îţi îmbată simţurile şi te provoacă la adevăr,  o stiu demult si o citesc demult. M-am bucurat sa o regasesc aici cu sinceritatea ei uneori taioasa.
Pe celelalte doua doamne sensibile si talentate le-am descoperit aici: Luminita Iliescu Espresso Cafeaua tare, aromată, a confesiunilor tandre şi sincere, a întâlnirilor pline de romantism si Cora Manole –  Cappuccino – Aroma de neconfundat, gustul delicios al opiniei susţinute cu stil şi îndrăzneală.
Mie imi place cafeaua amara, amara si combinata cu o prajitura cremoasa si dulce care sa intensifice gustul cafelei.
Daca ar fi sa va identificati cu o aroma de cafea, care ar fi aceea?

Comentarii:

(5) Comentarii pentru Oaspetele BonCafe

  1. Cafe Latte – Cafeaua cu lapte pentru formele pe care le poti face atunci cand iti iese combinatia perfecta…

  2. hmm! nu cred ca am gusturi deosebite in privinta cafelei. pot doar sa spun ca imi place cafeaua cu aroma puternica, dar sa nu fie prea prajita, foarte concentrata si dulceaga.a trecut vremea cand o beam fara zahar. nu imi place cafeaua cu lapte sau frisca pentru ca nu mai simt gustul cafelei.

  3. Irish Caffe, categoric.

  4. O cafea foarte tare, cu un strop de lapte si o parere de frisca, fara zahar. Merge si un latte macchiato neindulcit.

  5. Imi placea cafeaua araba, neagra si tare, bauta cu ochi grei de nesomn la portile rasaritului…

Scrie un comentariu