Un om de admirat

Categoria (Lumea prin ochii mei) Scris de Dana Hirnea on 03-03-2012

Am aflat povestea lui de la sotul meu, care la randul lui l-a descoperit pe niste forumuri. E povestea unui baiat de 29 de ani din Zimnicea, paralizat de la piept in jos care a sarit in Dunare. Apa a fost prea mica si saritura i-a fost fatala. A paralizat pe loc. Doctorii i-au dat doar 5% sanse de supravietuire.

Dupa o operatie si tratament a ajuns acasa. In luna mai a acestui an a aflat de o operatie cu celule stem care se poate face in Austria, Australia sau China. O operatie costisitoare care a costat 30.000 EUR, bani pe care i-a strans si cu ajutorul celor din lumea virtuala.A ajuns in China a facut operatia iar la momentul acesta mai trebuie sa faca o alta operatie in Romania.

Sunt multe cazuri disperate de persoane care au nevoie de ajutor. Am intalnit si cazuri in care povestea nu era adevarata ci doar pusa intr-o lumina astfel incat sa starneasca compasiunea.

Dar baiatul asta, desi e paralizat isi castiga singur existenta scriind articole pe site-uri de afiliere si pe blogul personal. Cum o face? Cu ajutorul unui calculator si a unui program de recunoastere vocala. Si pentru ca programul nu e adaptat pentru limba romana, omul scrie fiecare cuvant dictand programelului litera cu litera si asta ii ia ca 6-7 ore pentru un articol.

De ce m-a impresionat povestea? Pentru vointa si tenacitatea pe care o are omul asta, pentru ca nu se da batut si pentru ca nu cerseste la colt de strada.

Cum il puteti ajuta? Daca tot va faceti cumparaturi de pe eMag, puteti ajunge acolo de pe site-ul lui. El primeste un comision din valoarea produsului pentru orice articol cumparat prin intermediul site-ului sau: www.pretmic.com, iar dvs nu veti plati  mai mult pentru asta.

Daca vreti sa aflati mai multe amanunte spre deClaudiu Bita puteti intra pe site-ul amintit mai sus, sau www.claudiubita.com.

Scrie un comentariu