Matura sau imatura?

Categoria (Lumea vazuta de altii) Scris de Dana Hirnea on 21-10-2011

Am primit astazi un mail ce mi-a atras atentia si m-a pus pe ganduri.

Femeile imature îşi păstrează agenda complet goală şi aşteaptă să le sune un bărbat. Femeile mature îşi fac propriile planuri şi îi spun cu graţie bărbatului pe care îl apreciază că este binevenit în acele activităţi la care doreşte să participe.

Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viaţa lor. Femeile mature ştiu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature îl „verifică” pe bărbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat.

Femeile imature încearcă să „înlănţuiască” un bărbat utilizând sexul. Femeile mature ştiu că numai sex-appealul de tip mental poate determina un bărbat să vrea să te „înlănţuiască” el pe tine.

Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori aşteaptă cuminţi să termine bărbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc… Femeile mature, în aceeaşi situaţie, spun „Opreşte-te”, se ridică, se îmbracă şi pleacă.

Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciază aceste perioade şi le utilizează ca timp preţios, în care poţi realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignoră „băieţii buni”. Femeile mature ignoră „băieţii răi”.

Femeile imature îl pot aduce pe un bărbat la orgasm, femeile mature îl pot aduce pe bărbat acasă.

Femeile imature sunt permanent îngrijorate că nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat.Femeile mature ştiu că sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare bărbat.

Femeile imature încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatului lor. Femeia matură realizează că îi poate oferi liniştită spaţiul de care are nevoie unui bărbat – asta va face timpul petrecut apoi în cuplu chiar mai plăcut şi special – şi pleacă să se distreze cu propriii prieteni.

Femeile imature gândesc că un bărbat care plânge este un bărbat slab…Femeile mature îi oferă acestuia un umăr pe care să plângă şi o batistă.

Femeile imature vor să fie răsfăţate şi îi spun asta în mod răspicat bărbatului lor. Femeile mature îi „arată” bărbatului ce înseamnă răsfăţul şi îl fac să se simtă suficient de confortabil ca să poată răspunde cu reciprocitate fără teama că-şi va pierde „bărbăţia”.

Femeile imature sunt rănite de un bărbat şi-i fac pe toţi ceilalţi bărbaţi să plătească păcatele aceluia. Femeile mature ştiu că ăla a fost doar UN bărbat.

Femeile imature se îndrăgostesc şi vânează obiectul afecţiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc şi toate realităţile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature ştiu că, uneori, cel pe care îl iubeşti nu te poate iubi pe tine şi îşi văd de viaţa lor mai departe, fără amărăciune şi furie.

Credeam despre mine ca sunt o femeie matura… citind cele de mai sus, ajung la concluzia ca nu’s. 🙁

Comentarii:

(7) Comentarii pentru Matura sau imatura?

  1. 🙂 lasa nu suferii fara rost ca multe din chestiile de la femeia matura apar doar prin filme si povesti. toate suntem o combinatie de maturitate si imaturitate. ce conteaza e sa reusim sa facem combinatia asta armonioasa.

  2. Totuşi, orice act de sinceritate faţă de noi înşine este un pas spre maturizare…Bafta!

  3. Totul e relativ, nimic nu este la fel pentru fiecare…Dumnezeu ne-a dat unicitatea – atat fizic, cat mai alesdin punctul de vedere al personalității! Simte-te bine oricum ai fi , căci nu conteaza ce faci, cine te-a apreciat, te va aprecia și în continuare ! Succes!

  4. Suna interesant si poate e adevarat dar de ce calitatea de matur sau imatur vine comportamentul nostru in relatiea cu EI ? Oare barbatilor le-a trecut un moment prin minte sa se auto evalueze la fel si daca da ,cum ar suna? . Ca un bac probabil Eu una cred ca maturitatea noastra chiar daca o negam , exista si poate uneori nici nu e de preferat versus putina inconstienta,asta ca sa ne ajute sa vietuim in sau pe linga lumea LOR

  5. Daniela… vorbele astea (am mentionat ca le-am primit pe mail) apartin unui barbat.Mie mi-au atras atentia. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ele in totalitate. Pur si simplu le-am facut cunoscute si aici, in ideea de a atrage atentia si altora. Se pare ca am reusit.Adrian… reactia mea a fost doar la text.. la cat de matura sau imatura sunt in realitate… ar trebui sa revin cu un text propriu.MunteanUK… multumesc pentru vizite si comentarii.Tina… in afara faptului ca iti datorez un miel (te-am botezat intr-un comentariu anterior) sunt de acord cu tine. 🙂

  6. :)) astept mielul, draga nasa, dar sa fie in poza ca altfel mi-e mila de el.

  7. Eu credeam ca este vorba despre o mătură! 😀

Scrie un comentariu